- Gebak
- Uitsmijters & Omeletten
- Tosti's
- Clubsandwich
- Brood
- Soep
- Burgers
- Salades
- Pasta's
- Borrelkaart
- Starter
- Voorgerechten
- Hoofdgerechten
- Desserts
- Voor de kleine gasten
- Vegan
Gebak |
|
Appeltaart Appeltaart van Betuwse appels gemaakt op ambachtelijke wijze door bakkerij DROOM! |
4,50 |
Cheesecake Romige cheesecake met rode aalbessen, cassisbessen en een zachte kruimelbodem van boterkoek en Deense roomkaas |
4,50 |
Carrot cake Zoete carrot cake met walnoten, abrikozen, pistache, omhuld in een crème van roomkaas en witte chocolade |
4,50 |
Passie-mangotaart Tropische taart van passievrucht en mango bavaroise met een krokante amandelbodem, versierd met kokosmakronen |
4,50 |
Red velvet cake Een malse, dieprood gekleurde cake gevuld en omhuld met frisse roomkaas en poedersuiker |
4,50 |
Crème brûlée Romige crème van vanille met een krokant laagje karamel |
4,00 |
Uitsmijters & Omeletten |
|
Geserveerd op rustiek wit of bruin landbrood | |
Uitsmijter Café Arnhem Gegrilde kip van de Big Green Egg | bacon | bosui |Reypenaer kaas |
10,50 |
Uitsmijter vega [VEGA] Rode ui | bosui | Reypenaer kaas |
9,50 |
Klassieke ruige omelet Keuze uit spek, zalm of vega | Bosui | courgette | wortel |
13,00 |
Tosti’s |
|
Tosti kalf Pulled kalf | boerenkaas | tomaat | rode ui |
8,80 |
Tosti vega [VEGA] Paddenstoelen | rode ui | bosui | Reypenaer kaas |
7,80 |
Tosti Classic Ham | boerenkaas |
6,80 |
Clubsandwich |
|
Clubsandwich Café Arnhem Eendenborst | bacon | little gem | witte kool | abrikozenchutney | kruidenmayonaise • Wijntip: Viognier, Domaine de Castelnau |
14,50 |
Clubsandwich Zalm Zalm | mozzarella | guacamole | little gem | rode ui | kappertjes | tomaat | mangochutney • Wijntip: Sauvignon Blanc, Moroki |
14,50 |
Brood |
|
Geserveerd op rustiek wit of bruin landbrood |
|
Biologische kalfscroquette Twee rijkelijk gevulde Ecofields kalfscroquettes | tomaat | mesclun | zuurtjes | mosterdmayonaise • Biertip: Leffe Tripel |
8,80 |
Gegrilde kip van de Big Green Egg Bacon | witte kool | kruidenmayonaise • Wijntip: Viognier, Domaine de Castelnau |
8,80 |
Carpaccio van Angus rund Parmezaanse kaas | pijnboompitten | rucola | tomaat-basilicumdressing • Wijntip: Nero d’ Avola Rosado, L’Auratae |
9,80 |
Haute dog Biologische knakworst | witte kool | augurk | gebakken uitjes | mosterd • Biertip: Leffe Tripel |
8,80 |
Caprese [VEGA] Tomaat | buffelmozzarella | basilicum | rucola • Wijntip: Pinot Grigio / Cataratto, L’ Auratae |
8,30 |
Inner peace pita [VEGAN] Steenoven gebakken zuurdesem pita | Karma Kebab | frisse salade | vegan knoflooksaus • Wijntip: Chardonnay, La Belle Angèle |
10,50 |
Soep |
|
Geserveerd met rustiek landbrood en tomaat-basilicumdip | |
Romige paprikasoep [VEGA] Gerookte paprika van de Big Green Egg | kruidenhangop | schuim van gepofte knoflook |
6,80 |
Oosterse bouillon [VEGA] Kastanjechampignons van de Big Green Egg | geroosterde sesam | paksoi | sojabonen | glasnoedels |
7,25 |
Burgers |
|
Classic Burger Biologische kalfsburger van de Big Green Egg | little gem | zoetzure komkommer | pomodori | truffelmayonaise • Biertip: Leffe Blond |
14,50 |
Smoking Hot Burger |
14,50 |
Wow No Cow Burger [VEGAN] No-Beefburger | rode burger bun | sugar sla | tomaat | augurk | vegan cheddar | jalapeño mayonaise • Biertip: Karmeliet Tripel |
13,75 |
No Bird Was Hurt Burger [VEGAN] No-Chicken burger | gele burger bun | kimchi | rucola | rode koolsla | hoisin | avocado aioli • Biertip: Jopen Mooie Nel |
13,75 |
Geef uw burger extra smaak |
|
Ambachtelijke friet Met kruidenmayonaise |
5,00 |
Salades |
|
Geserveerd met rustiek landbrood | |
Caesar salade Café Arnhem Gegrilde kip van de Big Green Egg | gekookt ei | bacon | Parmezaanse kaas • Wijntip: Sauvignon Blanc, Moroki |
12,50 |
Gerookte zalm salade Kappertjes | cornichons | mesclun | dressing van yuzu en gember • Wijntip: Chardonnay, La Belle Angèle |
14,50 |
Niçoise salade klassieker uit het Franse Nice Geroosterde tonijn | gekookt ei | rode ui | tomaat | olijven | haricots verts | Parmezaanse kaas • Wijntip: AIX Rosé |
14,00 |
Bleu d’ Auvergne salade [VEGA] Bleu d’ Auvergne kaas | walnoten | dadels | appel • Wijntip: Rivaner, Hausmann |
12,50 |
Pasta’s |
|
Onze tagliatelle pasta’s serveren wij met olijfolie, rucola en Parmezaanse kaas | |
Carbonara Pancetta | ei | verse kruiden | Parmezaanse kaas • Wijntip: Merlot / Cabernet Sauvignon, Château de la Grave |
13,50 |
Black Tiger Black Tiger garnalen in knoflookolie | rode peper | seizoensgroenten | Parmezaanse kaas • Wijntip: Verdejo Tramoya, Bodegas Don Diego |
13,50 |
Pesto [VEGA] Huisgemaakte basilicumpesto | roomsaus | seizoensgroenten | Parmezaane kaas • Wijntip: Pinot Grigio / Cataratto, L’ Auratae |
11,50 |
Borrelkaart |
vanaf 11:00 |
Rundvleesbitterballen – 6 stuks Biologische rundvleesbitterballen | mosterdmayonaise |
6,00 |
Kaascroquetjes – 6 stuks [VEGA] Cas Spijkers kaascroquetjes | chilisaus |
6,00 |
Shrimp sensation – 6 stuks Met chilisaus |
5,00 |
Mini loempia’s – 12 stuks [VEGA] Met chilisaus |
7,00 |
Ambachtelijke friet Met kruidenmayonaise of vegan mayonaise |
5,00 |
Rustiek brood Tomaat-basilicumdip | kruidencrème |
5,00 |
Kaas uit het vuistje Hollandse oude kaas | mosterd |
6,80 |
Fuet Spaanse droge worst | mosterd |
8,50 |
Nacho’s Café Arnhem Gerookte kip | paprika | rode ui | kaas | crème fraîche | guacamole • Ook vegetarisch verkrijgbaar |
8,80 |
Plateau deluxe Bitterballen | mini loempia’s | fuet | nacho’s | oude kaas | olijven | brood | gerookte amandelen | mosterd | chilisaus |
18,50 |
Snack plateau – 12 stuks Bitterballen | mini loempia’s | kaascroquetjes | shrimp sensation | mosterd | chilisaus |
9,50 |
Europees kaasplateau Selectie van Europese kazen | Rinse appelstroop | vruchtenbrood | walnoten | witte druiven • Wijntip: Colheita, Feuerheerds Port |
14,50 |
Hollandse oester – per stuk Uit het Grevelingenmeer | frambozenazijn | limoen • Wijntip: Moscato Spumante, Pizzolato |
3,80 |
Starter |
|
Hollandse oester – per stuk Uit het Grevelingenmeer | frambozenazijn | limoen • Wijntip: Moscato Spumante, Pizzolato |
3,80 |
Rustiek brood Tomaat-basilicumdip | kruidencrème |
5,00 |
Voorgerechten |
|
Carpaccio van Angus rund Dungesneden ossenhaas | Parmezaanse kaas | pijnboompitten | rucola | dressingkeuze: tomatenbasilicum of truffelmayonaise • Eendenleverkrullen +4,00 • Wijntip: Almorqui Rosado, La Bodega de Pinoso |
11,50 |
Vitello tonato Kalfsrosbief | gemarineerde tonijn | gegrilde groene asperges | gefrituurde kappertjes | kwartelei | balsamicomayonaise • Wijntip: Verdicchio dei Castelli di Jesi, Pignocco |
11,50 |
Pinky Lady [VEGA] Appelsalade | quinoa | krokante salie | cherrytomaat | pompoenpit • Wijntip: Sauvignon Blanc-Airen, Diente de León |
9,50 |
Ultimate green [VEGA] Tartaar van gegrilde courgette | gerookte groene paprika | kataifi | Griekse feta | lavasmayonaise • Wijntip: Viognier, Domaine de Castelnau |
10,50 |
Gravad lax Gemarineerde Noorse zalm | salade van roseval | zoetzuur van komkommer | kefir | gel van dille en citroen | Zwolse mosterd • Wijntip: Chardonnay, Wente Morning Fog |
10,50 |
Hoofdgerechten |
|
Shortrib (+/- 500 gram) Biologisch kalfsvlees | afgelakt met een marinade à la Café Arnhem | geroosterde seizoensgroenten • Wijntip: Valpolicella Ripasso Superiore, Antiche Terre |
22,50 |
Gegrilde kalfsribeye (+/-300 gr.) Chimichurri | geroosterde roseval • Wijntip: Valpolicella Ripasso Superiore, Antiche Terre |
24,50 |
Tournedos Kingsize (+/- 350 gr.) Queensize (+/- 175 gr.) Madeira jus | groene salade • Wijntip: Merlot / Cabernet Sauvignon, Château de la Grave |
35,50 28,50 |
Suprême saté van de Big Green Egg Gegrilde parelhoen | satésaus | zoetzure groenten | kroepoek • Wijntip: Gran Allegranza Monastrell, Hammeken Cellars |
18,50 |
Kipsaté van de Big Green Egg Gemarineerde kippendij | satésaus | kroepoek | zoetzure groenten • Wijntip: Merlot / Cabernet Sauvignon, Château de la Grave |
15,50 |
Gegrilde zalmfilet Romige tagliatelle | sugarsnaps | paksoi | dragon | ingelegde tomaat | witte wijnsaus met citroen • Wijntip: Chardonnay, Wente Morning Fog |
21,50 |
Inner peace pita Steenoven gebakken zuurdesem pita | Karma Kebab | frisse salade | sriracha saus | vegan knoflooksaus | ambachtelijke friet | vegan mayonaise • Wijntip: Rioja Semi-Crianza, Rioja Vega |
15,25 |
Desserts |
|
Cheesecake Cheesecake met een boter kruimelbodem | bessen | gezouten karamel | gegrilde perzik van de Big Green Egg | romig vanille-ijs • Wijntip: Flor de la Mar, Casa Ermelinda Freitas |
7,50 |
Europees kaasplateau Selectie van Europese kazen | Rinse appelstroop | vruchtenbrood | walnoten | witte druiven • Wijntip: Colheita, Feuerheerds Port |
14,50 |
“Eigenwijze” tiramisu Mascarponemousse | gel van espresso | tuille van chocolade | Marsala wijn • Wijntip: Malbec Dulce, Domaine Bousquet |
7,25 |
Crème brûlée Romige crème van vanille | krokant laagje karamel • Wijntip: Pacherenc du Vic-Bihl, Collection Plaimont |
4,00 |
Bolletje ijs |
1,75 |
Voor de kleine gasten |
|
Friet met kalfscroquette Biologische kalfscroquette | ambachtelijke friet |
8,80 |
Kipschnitzel Kipschnitzel | ambachtelijke friet |
9,80 |
Tagliatelle pasta [VEGA] Parmezaanse kaas | rucola | olijfolie |
7,50 |
Vegan |
|
No Bird Was Hurt Burger NoChicken burger | gele burger bun | kimchi | rucola | koolsla | hoisin | avocado aioli |
13,75 |
Wow No Cow Burger Blue Butcher no-beefburger | rode burger bun | sugar sla | tomaat | augurk | vegan cheddar | jalapeño mayonaise |
13,75 |
Inner peace pita Steenoven gebakken zuurdesem pita | Karma Kebab | frisse salade | vegan knoflooksaus |
10,50 |




CONTACT
Café Arnhem
Korenmarkt 18, Arnhem
T. (+31)26-351 5240
info@cafearnhem.nl
Ma - Zo: 10:00 - 01:00