Gebak

Appeltaart
Appeltaart van Betuwse appels gemaakt op ambachtelijke wijze door bakkerij DROOM!
4,50
Cheesecake
Romige cheesecake met rode aalbessen, cassisbessen en een zachte kruimelbodem van boterkoek en Deense roomkaas
4,50
Carrot cake
Zoete carrot cake met walnoten, abrikozen, pistache, omhuld in een crème van roomkaas en witte chocolade
4,50
Passie-mangotaart
Tropische taart van passievrucht en mango bavaroise met een krokante amandelbodem, versierd met kokosmakronen
4,50
Red velvet cake
Een malse, dieprood gekleurde cake gevuld en omhuld met frisse roomkaas en poedersuiker
4,50
Crème brûlée
Romige crème van vanille met een krokant laagje karamel
4,00

Uitsmijters & Omeletten

Geserveerd op rustiek wit of bruin landbrood
Uitsmijter Café Arnhem
Gegrilde kip van de Big Green Egg | bacon | bosui |Reypenaer kaas
10,50
Uitsmijter vega [VEGA]
Rode ui | bosui | Reypenaer kaas
9,50
Klassieke ruige omelet
Keuze uit spek, zalm of vega | Bosui | courgette | wortel
13,00

 

Tosti’s

Tosti kalf
Pulled kalf | boerenkaas | tomaat | rode ui
8,80
Tosti vega [VEGA]
Paddenstoelen | rode ui | bosui | Reypenaer kaas
7,80
Tosti Classic
Ham | boerenkaas
6,80

 

Clubsandwich

Clubsandwich Café Arnhem
Eendenborst | bacon | little gem | witte kool | abrikozenchutney | kruidenmayonaise
• Wijntip: Viognier, Domaine de Castelnau
14,50
Clubsandwich Zalm
Zalm | mozzarella | guacamole | little gem | rode ui | kappertjes | tomaat | mangochutney
• Wijntip: Sauvignon Blanc, Moroki
14,50

 

Brood

Geserveerd op rustiek wit of bruin landbrood
Biologische kalfscroquette
Twee rijkelijk gevulde Ecofields kalfscroquettes | tomaat | mesclun | zuurtjes | mosterdmayonaise
• Biertip: Leffe Tripel
8,80
Gegrilde kip van de Big Green Egg
Bacon | witte kool | kruidenmayonaise
• Wijntip: Viognier, Domaine de Castelnau
8,80
Carpaccio van Angus rund
Parmezaanse kaas | pijnboompitten | rucola | tomaat-basilicumdressing
• Wijntip: Nero d’ Avola Rosado, L’Auratae
9,80
Haute dog
Biologische knakworst | witte kool | augurk | gebakken uitjes | mosterd
• Biertip: Leffe Tripel
8,80
Caprese [VEGA]
Tomaat | buffelmozzarella | basilicum | rucola
• Wijntip: Pinot Grigio / Cataratto, L’ Auratae
8,30
Pulled jackfruit [VEGAN]
Mangosiroop | mesclun | cherrytomaat
• Wijntip: Gran Allegranza Monastrell, Hammeken Cellars
8,80
Inner peace pita [VEGAN]
Steenoven gebakken zuurdesem pita | Karma Kebab | frisse salade | vegan knoflooksaus
• Wijntip: Chardonnay, La Belle Angèle
10,50

 

Soep

Geserveerd met rustiek landbrood en tomaat-basilicumdip
Romige paprikasoep [VEGA]
Gerookte paprika van de Big Green Egg | kruidenhangop | schuim van gepofte knoflook
6,80
Oosterse bouillon [VEGA]
Kastanjechampignons van de Big Green Egg | geroosterde sesam | paksoi | sojabonen | glasnoedels
7,25

 

Burgers

Classic Burger
Biologische kalfsburger van de Big Green Egg | little gem | zoetzure komkommer | pomodori | truffelmayonaise
• Biertip: Leffe Blond
14,50

Smoking Hot Burger
Biologische kalfsburger van de Big Green Egg | rode ui | gepofte paprika | little gem | sriracha saus
• Biertip: La Chouffe

14,50
Wow No Cow Burger [VEGAN]
No-Beefburger | rode burger bun | sugar sla | tomaat | augurk | vegan cheddar | jalapeño mayonaise
• Biertip: Karmeliet Tripel
13,75
No Bird Was Hurt Burger [VEGAN]
No-Chicken burger | gele burger bun | kimchi | rucola | rode koolsla | hoisin | avocado aioli
• Biertip: Jopen Mooie Nel
13,75

Geef uw burger extra smaak
• Bacon: +1,75
• Jonge kaas: +1,75
• Gebakken ui: +1,75
• Vegan kaas: +1,75
• Bleu d’ Auvergne: +2,50
• Eendenleverkrullen: +4,00

Ambachtelijke friet
Met kruidenmayonaise
5,00

 

Salades

Geserveerd met rustiek landbrood
Caesar salade Café Arnhem
Gegrilde kip van de Big Green Egg | gekookt ei | bacon | Parmezaanse kaas
• Wijntip: Sauvignon Blanc, Moroki
12,50
Gerookte zalm salade
Kappertjes | cornichons | mesclun | dressing van yuzu en gember
• Wijntip: Chardonnay, La Belle Angèle
14,50
Niçoise salade
klassieker uit het Franse Nice
Geroosterde tonijn | gekookt ei | rode ui | tomaat | olijven | haricots verts | Parmezaanse kaas
• Wijntip: AIX Rosé
14,00
Bleu d’ Auvergne salade [VEGA]
Bleu d’ Auvergne kaas | walnoten | dadels | appel
• Wijntip: Rivaner, Hausmann
12,50

 

Pasta’s

Onze tagliatelle pasta’s serveren wij met olijfolie, rucola en Parmezaanse kaas
Carbonara
Pancetta | ei | verse kruiden | Parmezaanse kaas
• Wijntip: Merlot / Cabernet Sauvignon, Château de la Grave
13,50
Black Tiger
Black Tiger garnalen in knoflookolie | rode peper | seizoensgroenten | Parmezaanse kaas
• Wijntip: Verdejo Tramoya, Bodegas Don Diego
13,50
Pesto [VEGA]
Huisgemaakte basilicumpesto | roomsaus | seizoensgroenten | Parmezaane kaas
• Wijntip: Pinot Grigio / Cataratto, L’ Auratae
11,50

 

Borrelkaart

vanaf 11:00

Rundvleesbitterballen – 6 stuks
Biologische rundvleesbitterballen | mosterdmayonaise
6,00
Kaascroquetjes – 6 stuks [VEGA]
Cas Spijkers kaascroquetjes | chilisaus
6,00
Shrimp sensation – 6 stuks
Met chilisaus
5,00
Mini loempia’s – 12 stuks [VEGA]
Met chilisaus
7,00
Ambachtelijke friet
Met kruidenmayonaise of vegan mayonaise
5,00
Rustiek brood
Tomaat-basilicumdip | kruidencrème
5,00
Kaas uit het vuistje
Hollandse oude kaas | mosterd
6,80
Fuet
Spaanse droge worst | mosterd
8,50
Nacho’s Café Arnhem
Gerookte kip | paprika | rode ui | kaas | crème fraîche | guacamole
• Ook vegetarisch verkrijgbaar
8,80
Plateau deluxe
Bitterballen | mini loempia’s | fuet | nacho’s | oude kaas | olijven | brood | gerookte amandelen | mosterd | chilisaus
18,50
Snack plateau – 12 stuks
Bitterballen | mini loempia’s | kaascroquetjes | shrimp sensation | mosterd | chilisaus
9,50
Europees kaasplateau
Selectie van Europese kazen | Rinse appelstroop | vruchtenbrood | walnoten | witte druiven
• Wijntip: Colheita, Feuerheerds Port
14,50
Hollandse oester – per stuk
Uit het Grevelingenmeer | frambozenazijn | limoen
• Wijntip: Moscato Spumante, Pizzolato
3,80

 

Starter

Hollandse oester – per stuk
Uit het Grevelingenmeer | frambozenazijn | limoen
• Wijntip: Moscato Spumante, Pizzolato
3,80
Rustiek brood
Tomaat-basilicumdip | kruidencrème
5,00

 

Voorgerechten

Carpaccio van Angus rund
Dungesneden ossenhaas | Parmezaanse kaas | pijnboompitten | rucola | dressingkeuze: tomatenbasilicum of truffelmayonaise
• Eendenleverkrullen +4,00
• Wijntip: Almorqui Rosado, La Bodega de Pinoso
11,50
Vitello tonato 
Kalfsrosbief | gemarineerde tonijn | gegrilde groene asperges | gefrituurde kappertjes | kwartelei | balsamicomayonaise
• Wijntip: Verdicchio dei Castelli di Jesi, Pignocco
11,50
Pinky Lady [VEGA]
Appelsalade | quinoa | krokante salie | cherrytomaat | pompoenpit
• Wijntip: Sauvignon Blanc-Airen, Diente de León
9,50
Ultimate green [VEGA]
Tartaar van gegrilde courgette | gerookte groene paprika | kataifi | Griekse feta | lavasmayonaise
• Wijntip: Viognier, Domaine de Castelnau
10,50
Gravad lax
Gemarineerde Noorse zalm | salade van roseval | zoetzuur van komkommer | kefir | gel van dille en citroen | Zwolse mosterd
• Wijntip: Chardonnay, Wente Morning Fog
10,50

 

Hoofdgerechten

Shortrib (+/- 500 gram)
Biologisch kalfsvlees | afgelakt met een marinade à la Café Arnhem | geroosterde seizoensgroenten
• Wijntip: Valpolicella Ripasso Superiore, Antiche Terre
22,50
Gegrilde kalfsribeye (+/-300 gr.)
Chimichurri | geroosterde roseval
• Wijntip: Valpolicella Ripasso Superiore, Antiche Terre
24,50
Tournedos Kingsize (+/- 350 gr.)
Queensize (+/- 175 gr.)

Madeira jus | groene salade
• Wijntip: Merlot / Cabernet Sauvignon, Château de la Grave
35,50
28,50
Suprême saté van de Big Green Egg
Gegrilde parelhoen | satésaus | zoetzure groenten | kroepoek
• Wijntip: Gran Allegranza Monastrell, Hammeken Cellars
18,50
Kipsaté van de Big Green Egg
Gemarineerde kippendij | satésaus | kroepoek | zoetzure groenten
• Wijntip: Merlot / Cabernet Sauvignon, Château de la Grave
15,50
Gegrilde zalmfilet
Romige tagliatelle | sugarsnaps | paksoi | dragon | ingelegde tomaat | witte wijnsaus met citroen
• Wijntip: Chardonnay, Wente Morning Fog
21,50
Inner peace pita
Steenoven gebakken zuurdesem pita | Karma Kebab | frisse salade | sriracha saus | vegan knoflooksaus | ambachtelijke friet | vegan mayonaise
• Wijntip: Rioja Semi-Crianza, Rioja Vega
15,25

 

Desserts

Cheesecake
Cheesecake met een boter kruimelbodem | bessen | gezouten karamel | gegrilde perzik van de Big Green Egg | romig vanille-ijs
• Wijntip: Flor de la Mar, Casa Ermelinda Freitas
7,50
Europees kaasplateau
Selectie van Europese kazen | Rinse appelstroop | vruchtenbrood | walnoten | witte druiven
• Wijntip: Colheita, Feuerheerds Port
14,50
“Eigenwijze” tiramisu
Mascarponemousse | gel van espresso | tuille van chocolade | Marsala wijn
• Wijntip: Malbec Dulce, Domaine Bousquet
7,25
Crème brûlée
Romige crème van vanille | krokant laagje karamel
• Wijntip: Pacherenc du Vic-Bihl, Collection Plaimont

4,00

Bolletje ijs
Karamel | vanille | framboos | mango

1,75

 

Voor de kleine gasten

Friet met kalfscroquette
Biologische kalfscroquette | ambachtelijke friet
8,80
Kipschnitzel
Kipschnitzel | ambachtelijke friet
9,80
Tagliatelle pasta [VEGA]
Parmezaanse kaas | rucola | olijfolie
7,50

 

Vegan

No Bird Was Hurt Burger
NoChicken burger | gele burger bun | kimchi | rucola | koolsla | hoisin | avocado aioli
13,75
Wow No Cow Burger
Blue Butcher no-beefburger | rode burger bun | sugar sla | tomaat | augurk | vegan cheddar | jalapeño mayonaise
13,75
Inner peace pita
Steenoven gebakken zuurdesem pita | Karma Kebab | frisse salade | vegan knoflooksaus
10,50
Pulled jackfruit
Mangosiroop | mesclun | cherrytomaat
8,80

 

CONTACT

Café Arnhem
Korenmarkt 18, Arnhem
T. (+31)26-351 5240
info@cafearnhem.nl

Ma - Zo: 10:00 - 00:00