Voorgerechten
Rustiek brood
Brood geserveerd met kruidenmayonaise en tomatenbasilicumdressing
Tonijntartaar
Tonijntartaar met avocado, appel, koriander en wasabimayonaise
• Wijntip: Verdejo Tramoya, Bodegas Don Diego
Steak tartaar
Steak tartaar met augurk, kappertjes, sjalot en eidooier, geserveerd met getoast brood • Wijntip: Verdicchio dei Castelli di Jesi, Santa Barbara
Beef tataki
Beef met rode peper, bosui, gebakken uitjes, zwarte bonen, sesam en zwarte bonenmayonaise
• Wijntip: Primitivo Pinataro Puglia
Vitello tonato
Biologische kalfsrosbief met rode ui, kappertjes, rucola en tonijnmayonaise
• Wijntip: Verdicchio dei Castelli di Jesi, Santa Barbara
Sashimi
Zalm en tonijn met soja, wasabi en gember
• Wijntip: Verdejo Tramoya, Bodegas Don Diego
Rode bietencarpaccio
Carpaccio van rode bieten met vegan feta, walnoten, croutons, rucola en balsamico
• Wijntip: Viognier Domaine de Castelnau
Ceviche van kabeljauw
Kabeljauw met limoen, rode peper, tomaat, radijs, paprika en wortel
• Wijntip: Verdejo Tramoya, Bodegas Don Diego
Carpaccio
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, rucola, gemarineerde tomaatjes, pesto en pittenmix
• Wijntip: Primitivo Pinataro Puglia
Keuze uit:
– Truffelmayonaise
– Tomatenbasilicumdressing
Ramen noedelsoep
Eiernoedels met geroosterd rundvlees, paksoi, ei, taugé, bosui, rode peper, radijs en sesam
• Wijntip: Rivaner, Hausmann
CONTACT
Café Arnhem
Korenmarkt 18, Arnhem
T. (+31)26-351 5240
info@cafearnhem.nl
Ma - Zo: 10:00 - 01:00