DINEREN BIJ
CAFÉ ARNHEM
Kom dineren bij Café Arnhem! Er staan heerlijke gerechten op het menu met natuurlijk uitstekende kwaliteit! Bekijk alvast wat wij te bieden hebben voor uw diner!
VOORGERECHTEN
Rustiek brood | 5,00
Brood geserveerd met kruidenmayonaise en een dip van tomatenbasilicumdressing
Beef Tataki | 9,50
Beef met rode peper, bosui, gebakken uitjes, sesam en zwarte bonenmayonaise
• Wijntip: E. Delaunay – Pinot Noir
Bietencarpaccio | 8,50
Carpaccio van rode bieten met vegan feta, walnoten, croutons, rucola en balsamico
• Wijntip: Cruz de Castillo – Verdejo
Carpaccio | 11,50
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, rucola, gemarineerde tomaatjes, pesto en pittenmix
• Wijntip: Whispering Mountain – Chardonnay
Dim Sum | 8,50
Japanse dumplings geserveerd met kimchi en sojasaus. Keuze uit vulling met kip of groenten
• Wijntip: Wild Rock – Sauvignon Blanc
Zalm Tartaar | 9,50
Zalm tartaar met avocado, appel, een dressing van soja en sesam en wasabimayonaise
• Wijntip: Domaine de Cotes Blanches – Sancerre
Steak Tartaar | 12,50
Steak tartaar met augurk, kappertjes, sjalot en eidooier, geserveerd met getoast brood
• Wijntip: Guillaume – Merlot
Pomodori-soep | 6,50
Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep met pesto en bosui
BIG GREEN EGG HOOFDGERECHTEN
Tournedos (+/- 175 gram) | 29,00
Tournedos met knoflookmousseline, geroosterde bloemkool en huisgemaakte bospaddenstoelen jus
• Wijntip: Piedra Negra – Malbec Reserce
Shortrib (+/- 500 gram) | 23,50
Biologische kalfsrib afgelakt met een marinade van de Chef, seizoensgroenten, roseval en sesamzaadjes
• Wijntip: Cruz del Castillo – Rioja Crianza
Kalfsribeye (+/- 300 gram) | 24,50
Kalfsribeye met roseval, chimichurrisaus en seizoensgroenten
• Wijntip: E. Delaunay – Pinot Noir
Chateaubriand (+/- 350 gram) | 36,00
Chateaubriand met knoflookmousseline, geroosterde bloemkool en huisgemaakte bospaddenstoelen jus
• Wijntip: Cantine Lenotti – Amarone
Kipsaté | 17,50
Gemarineerde kippendijen met satésaus, atjar, cassave en gebakken uitjes
• Wijntip: Guillaume – Merlot
DINER
Steak Tartaar | 19,50
Steak tartaar met augurk, kappertjes, sjalot en eidooier, geserveerd met getoast brood
• Wijntip: Guillaume – Merlot
Spitskool | 13,50
Met beurre noisette en anchoiade
• Wijntip: Whispering Mountain – Chardonnay Wooded
Zalmfilet | 19,50
Gegrilde zalmfilet met rucola stamppot en seizoensgroenten
• Wijntip: Whispering Mountain – Chardonnay
Inner Peace Pita | 15,50
Steenoven gebakken zuurdesem pita gevuld met Karma Kebab, frisse salade, Sriracha saus en vegan knoflooksaus
• Wijntip: Arbos – Pinot Grigio
BURGERS
Als hoofdgerecht geserveerd met frieten en kruidenmayonaise (+3.50)
Classic | 15,00
Biologische kalfsvleesburger van de Big Green Egg op een brioche bun met pomodori tomaat, augurk en truffelmayonaise
• Biertip: Leffe Blond
Smoking Hot | 15,00
Biologische kalfsvleesburger van de Big Green Egg op een brioche bun
met geroosterde paprika, rode ui, augurk en srirachamayonaise
• Biertip: La Chouffe
No Bird Was Hurt | 14,00
No-Chicken burger op een paprika bun met kimchi, rucola, hoisin, rode koolsalade en avocado-aïoli
• Biertip: Jopen Mooie Nel
Wow No Cow | 14,00
No-Beef burger op een rode burger bun, tomaat, augurk, rode koolsalade, vegan Cheddar en jalapeño-mayonaise
• Biertip: Karmeliet Tripel
PASTA’S
Black Tiger | 14,50
Linguine pasta met Black Tiger garnalen, rode peper, knoflookolie en rucola
• Wijntip: Whispering Mountain – Chardonnay
Pasta alla Bolognese | 12,50
Linguine pasta met Farm Fields kalfsgehakt, Parmezaanse kaas en rucola
• Wijntip: Pasqua – Passimento Rosso
Carbonara | 13,50
Linguine pasta met pancetta, ei en Parmezaanse kaas
• Wijntip: Pasqua – Primitivo
MAALTIJDSALADES
Caesar salade | 13,50
Salade met gegrilde kippendijen, romaine sla, gepocheerd ei, spek,
Parmezaanse kaas en croutons, geserveerd met brood
• Wijntip: Cruz del Castillo – Verdejo
Carpaccio salade | 14,50
Salade met carpaccio, mesclun, gemarineerde cherrytomaat, rucola,
pittenmix, Parmezaanse kaas en pesto, geserveerd met brood
• Wijntip: Whispering Mountain – Chardonnay
Good Karma salade | 12,50
Salade met Karma Kebab, avocado, zoete aardappel, zhoug, rode kool,
komkommer en tomaat, geserveerd met zuurdesem pita
• Wijntip: Arbos – Pinot Grigio
DESSERTS
Cheesecake | 7,50
Cheesecake met karamel, gegrilde perzik en vanille-ijs
Brownie | 7,00
Brownie geserveerd met een saus van gezouten karamel, noten-crunch en Maple & Pecan roomijs
Crème Brûlée | 5,00
Romige crème van vanille met een krokant laagje karamel
Eton Mess | 7,50
Vers seizoensfruit, granaatappel, kokosyoghurt, hazelnootcrumble, ahornsiroop, munt en meringue
Pittig Vegetarisch Vegan