DINEREN BIJ
CAFÉ ARNHEM
DINEREN BIJ
CAFÉ ARNHEM
Kom dineren bij Café Arnhem! Er staan heerlijke gerechten op het menu met natuurlijk uitstekende kwaliteit! Bekijk alvast wat wij te bieden hebben voor uw diner!
Het diner menu is te bestellen van 17:00 tot 22:00
VOORGERECHTEN
VOORGERECHT
Rustiek brood
Brood geserveerd met kruidenmayonaise en en een dip van tomaat en basilicum
Steak Tartaar
Steak tartaar met augurk, kappertjes, sjalot en eidooier, geserveerd met getoast brood
• Wijntip: Verdicchio dei Castelli di Jesi
Vitello Tonnato
Biologische kalfsrosbief met rode ui, kappertjes, rucola en tonijnmayonaise
• Wijntip: Verdicchio dei Castelli di Jesi
Tonijntartaar
Tonijntartaar met avocado, appel, soja-sesamdressing en wasabimayonaise
• Wijntip: Verdejo Tramoya, Bodegas Don Diego

Rode Bietencarpaccio
Carpaccio van rode bieten met vegan feta, walnoten, croutons, rucola en balsamico
• Wijntip: Viognier Domaine de Castelnau
Sashimi
Zalm en tonijn met soja, wasabi en gember
• Wijntip: Verdejo Tramoya, Bodegas Don Diego
Carpaccio
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, rucola, gemarineerde tomaatjes, pesto en pittenmix
• Topping: Verse zwarte truffel
Beef Tataki
Beef met rode peper, bosui, gebakken uitjes, sesam en zwarte bonenmayonaise
• Wijntip: Primitivo Pinataro Puglia
Ramen Noedelsoep
Noedels met geroosterd rundvlees, paksoi, ei, taugé, bosui, rode peper, radijs en sesamzaadjes
• Wijntip: Rivaner Hausmann

BIG GREEN EGG HOOFDGERECHTEN
BIG GREEN EGG HOOFDGERECHTEN
Tournedos (+/- 175 gram)
Tournedos met knoflookmousseline, geroosterde bloemkool en huisgemaakte bospaddenstoelen jus
• Wijntip: Gran Allegranza Monastrell
Kipsaté
Gemarineerde kippendijen met satésaus, atjar, pilav rijst, cassave en gebakken uitjes
• Wijntip: Gran Dominio Rioja
Chateaubriand (+/- 350 gram)
Chateaubriand met knoflookmousseline, geroosterde bloemkool en huisgemaakte bospaddenstoelen jus
• Wijntip: Gran Allegranza Monastrell
Shortrib (+/- 500 gram)
Biologische kalfsrib afgelakt met een marinade van de Chef, seizoensgroenten, roseval en sesamzaadjes
• Wijntip: Antiche Terre Venete Valpolicella Ripasso

Kalfsribeye (+/- 300 gram)
Kalfsribeye met roseval, chimichurri-saus en seizoensgroenten
• Wijntip: Antiche Terre Venete Valpolicella Ripasso
Entrecôte
Gegrilde entrecôte met een crème van zoete aardappel, seizoensgroenten, huisgemaakte bospaddenstoelen jus en krokante knolselderij
• Wijntip: Salentein Malbec

HOOFDGERECHTEN
HOOFDGERECHTEN
Zalmfilet
Gegrilde zalm met een crème van zoete aardappel, seizoensgroenten en Hollandaise saus
• Wijntip: Salentein Chardonnay
Flatbread
Flatbread met een crème van zoete aardappel, vegan feta, spinazie, granaatappel, kokos en gekarameliseerde walnoot
• Wijntip: Viognier Domaine de Castelnau
Steak Tartaar
Steak tartaar met augurk, kappertjes, sjalot en een eidooier, geserveerd met getoast brood
• Wijntip: Viognier Domaine de Castelnau
Inner Peace Pita
Steenoven gebakken zuurdesem pita, Karma Kebab, frisse salade, sriracha saus en vegan knoflooksaus
• Wijntip: Rioja Crianza, Gran Dominio Rioja
BURGERS
BURGERS
Als hoofdgerecht geserveerd met frieten en kruidenmayonaise
Classic Burger
Biologische kalfsvleesburger van de Big Green Egg op een brioche bun met pomodori tomaat, augurk en truffelmayonaise
• Biertip: Leffe Blond
Smoking Hot Burger
Biologische kalfsvleesburger van de Big Green Egg op een brioche bun met geroosterde paprika, rode ui, augurk en srirachamayonaise
• Biertip: La Chouffe
No Bird Was Hurt Burger
No-Chicken burger op een paprika bun met kimchi, rucola, hoisin, rode koolsalade en avocado-aïoli
• Biertip: Jopen Mooie Nel
Wow No Cow Burger
No-Beef burger op een rode burger bun, tomaat, augurk, rode koolsalade, cheddarkaas en jalapeño-mayonaise
• Biertip: Karmeliet Tripel


PASTA’S
PASTA’S
Black Tiger
Linguine pasta met Black Tiger garnalen, seizoensgroenten, rode peper, knoflookolie en rucola
• Wijntip: Salentein Chardonnay
Zwarte truffel pasta
Linguine pasta met verse zwarte truffel, kastanjechampignons, beukenzwam en Parmezaanse kaas
• Wijntip: L’Auratae Pinot Grigio
Pasta alla Bolognese
Linguine pasta met Farm Fields kalfsgehakt, Parmezaanse kaas en rucola
• Wijntip: Gran Allegranza Monastrell
Carbonara
Linguine pasta met pancetta en ei
• Wijntip: Primitivo Pinataro Puglia
MAALTIJDSALADES
MAALTIJDSALADES
Caesar salade
Salade met gegrilde kippendijen, romaine sla, gepocheerd ei, spek,
Parmezaanse kaas en croutons, geserveerd met brood
• Wijntip: Moroki Sauvignon Blanc
Carpaccio salade
Salade met carpaccio, mesclun, gemarineerde cherrytomaat, rucola, pittenmix, Parmezaanse kaas en pesto, geserveerd met brood
• Wijntip: Verdicchio dei Castelli di Jesi
• Topping: Verse zwarte truffel
Niçoise
Salade met licht gebakken tonijn, haricots verts, zoete aardappel, olijven, cherry tomaatjes, kappertjes en ei
• Wijntip: Salentein Chardonnay
Good Karma salade
Salade met Karma Kebab, avocado, zoete aardappel, zhoug, rode kool,
komkommer en tomaat, geserveerd met zuurdesem pita
• Wijntip: Rivaner Hausmann


DESSERTS
DESSERTS
Cheesecake
Cheesecake met karamel, gegrilde perzik en vanille-ijs
• Wijntip: Flor de la Mar Casa Ermelinda
Tiramisu
Gel van espresso, mascarpone, lange vingers en chocolade krokant
• Wijntip: Malbec Dulce Domaine Bousquet
Crème Brûlée
Romige crème van vanille met een krokant laagje karamel
• Wijntip: Flor de la Mar Casa Ermelinda
Eton Mess
Vers seizoensfruit, granaatappel, kokosyoghurt, hazelnootcrumble, ahornsiroop, munt en meringue
• Wijntip: Moscato d’Asti
Pittig
Vegetarisch
Vegan
Wilt u komen dineren bij Café Arnhem met een grote groep?
KOM IN CONTACT
KOM IN CONTACT
Maandag t/m zondag
10:00 - 01:00
T. (+31) 26 35 15 240